Javascript required
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κυπροσ Σεισμοσ : ΕΓΙΝΕ ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ . ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ; ΤΟΥ - Κατά την προκαταρκτική εκτίμηση του usgs, η πιθανότητα ο σεισμός να προκαλέσει θύματα ή ζημιές θεωρείται μικρή.

Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του ευρωπαϊκού . Σεισμός 6,4 ρίχτερ στην κύπρο | 11/1/22 | ερτ. Κατά την προκαταρκτική εκτίμηση του usgs, η πιθανότητα ο σεισμός να προκαλέσει θύματα ή ζημιές θεωρείται μικρή. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου αθηνών το επίκεντρο του σεισμού ήταν στη θάλασσα. Με τρόμο πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους οι κάτοικοι στην κύπρο, καθώς μεγάλος σεισμός, πάνω από 6 ρίχτερ, ταρακούνησε το νησί τα ξημερώματα .

Κατά την προκαταρκτική εκτίμηση του usgs, η πιθανότητα ο σεισμός να προκαλέσει θύματα ή ζημιές θεωρείται μικρή. ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚÎ'ΤΟΙΚΟΥΣ! ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕÎ'ΕΖÎ'
ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚÎ'ΤΟΙΚΟΥΣ! ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕÎ'ΕΖÎ' from www.makeleio.gr
Σεισμός 6,4 ρίχτερ στην κύπρο | 11/1/22 | ερτ. Με τρόμο πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους οι κάτοικοι στην κύπρο, καθώς μεγάλος σεισμός, πάνω από 6 ρίχτερ, ταρακούνησε το νησί τα ξημερώματα . Ταρακούνησε τη «γειτονιά» ο ισχυρός σεισμός που κτύπησε την κύπρο (βιντεο). Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε πριν λίγο στην κύπρο. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου αθηνών το επίκεντρο του σεισμού ήταν στη θάλασσα. Πολιτησ news, 11/01/2022 (τελευταία ενημέρωση 6:05). Ο σεισμός ήταν αισθητός σε ολόκληρη την κύπρο, με τις πρώτες μαρτυρίες να κάνουν λόγο για ισχυρή δόνηση, που διήρκησε αρκετά δευτερόλεπτα . Κατά την προκαταρκτική εκτίμηση του usgs, η πιθανότητα ο σεισμός να προκαλέσει θύματα ή ζημιές θεωρείται μικρή.

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου αθηνών το επίκεντρο του σεισμού ήταν στη θάλασσα.

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε πριν λίγο στην κύπρο. Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του ευρωπαϊκού . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου αθηνών το επίκεντρο του σεισμού ήταν στη θάλασσα. Ο σεισμός ήταν αισθητός σε ολόκληρη την κύπρο, με τις πρώτες μαρτυρίες να κάνουν λόγο για ισχυρή δόνηση, που διήρκησε αρκετά δευτερόλεπτα . Ταρακούνησε τη «γειτονιά» ο ισχυρός σεισμός που κτύπησε την κύπρο (βιντεο). Σεισμός 6,4 ρίχτερ στην κύπρο | 11/1/22 | ερτ. Πολιτησ news, 11/01/2022 (τελευταία ενημέρωση 6:05). Πάντως, κατά την προκαταρκτική εκτίμηση του usgs, η πιθανότητα ο σεισμός να προκαλέσει θύματα ή ζημιές θεωρείται μικρή. Η κύπρος βρίσκεται σε περιοχή με . Με τρόμο πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους οι κάτοικοι στην κύπρο, καθώς μεγάλος σεισμός, πάνω από 6 ρίχτερ, ταρακούνησε το νησί τα ξημερώματα . Κατά την προκαταρκτική εκτίμηση του usgs, η πιθανότητα ο σεισμός να προκαλέσει θύματα ή ζημιές θεωρείται μικρή.

Πολιτησ news, 11/01/2022 (τελευταία ενημέρωση 6:05). Κατά την προκαταρκτική εκτίμηση του usgs, η πιθανότητα ο σεισμός να προκαλέσει θύματα ή ζημιές θεωρείται μικρή. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου αθηνών το επίκεντρο του σεισμού ήταν στη θάλασσα. Ταρακούνησε τη «γειτονιά» ο ισχυρός σεισμός που κτύπησε την κύπρο (βιντεο). Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε πριν λίγο στην κύπρο.

Κατά την προκαταρκτική εκτίμηση του usgs, η πιθανότητα ο σεισμός να προκαλέσει θύματα ή ζημιές θεωρείται μικρή. ΜΟΡΦΟΥ: Η ΡΩΣΙÎ' ΘÎ' ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡÎ' ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙÎ', ΠΟΥ
ΜΟΡΦΟΥ: Η ΡΩΣΙÎ' ΘÎ' ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡÎ' ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙÎ', ΠΟΥ from 1.bp.blogspot.com
Ταρακούνησε τη «γειτονιά» ο ισχυρός σεισμός που κτύπησε την κύπρο (βιντεο). Σεισμός 6,4 ρίχτερ στην κύπρο | 11/1/22 | ερτ. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου αθηνών το επίκεντρο του σεισμού ήταν στη θάλασσα. Η κύπρος βρίσκεται σε περιοχή με . Πολιτησ news, 11/01/2022 (τελευταία ενημέρωση 6:05). Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του ευρωπαϊκού . Κατά την προκαταρκτική εκτίμηση του usgs, η πιθανότητα ο σεισμός να προκαλέσει θύματα ή ζημιές θεωρείται μικρή. Πάντως, κατά την προκαταρκτική εκτίμηση του usgs, η πιθανότητα ο σεισμός να προκαλέσει θύματα ή ζημιές θεωρείται μικρή.

Ο σεισμός ήταν αισθητός σε ολόκληρη την κύπρο, με τις πρώτες μαρτυρίες να κάνουν λόγο για ισχυρή δόνηση, που διήρκησε αρκετά δευτερόλεπτα .

Πολιτησ news, 11/01/2022 (τελευταία ενημέρωση 6:05). Ταρακούνησε τη «γειτονιά» ο ισχυρός σεισμός που κτύπησε την κύπρο (βιντεο). Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου αθηνών το επίκεντρο του σεισμού ήταν στη θάλασσα. Η κύπρος βρίσκεται σε περιοχή με . Με τρόμο πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους οι κάτοικοι στην κύπρο, καθώς μεγάλος σεισμός, πάνω από 6 ρίχτερ, ταρακούνησε το νησί τα ξημερώματα . Ο σεισμός ήταν αισθητός σε ολόκληρη την κύπρο, με τις πρώτες μαρτυρίες να κάνουν λόγο για ισχυρή δόνηση, που διήρκησε αρκετά δευτερόλεπτα . Πάντως, κατά την προκαταρκτική εκτίμηση του usgs, η πιθανότητα ο σεισμός να προκαλέσει θύματα ή ζημιές θεωρείται μικρή. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε πριν λίγο στην κύπρο. Σεισμός 6,4 ρίχτερ στην κύπρο | 11/1/22 | ερτ. Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του ευρωπαϊκού . Κατά την προκαταρκτική εκτίμηση του usgs, η πιθανότητα ο σεισμός να προκαλέσει θύματα ή ζημιές θεωρείται μικρή.

Ο σεισμός ήταν αισθητός σε ολόκληρη την κύπρο, με τις πρώτες μαρτυρίες να κάνουν λόγο για ισχυρή δόνηση, που διήρκησε αρκετά δευτερόλεπτα . Κατά την προκαταρκτική εκτίμηση του usgs, η πιθανότητα ο σεισμός να προκαλέσει θύματα ή ζημιές θεωρείται μικρή. Ταρακούνησε τη «γειτονιά» ο ισχυρός σεισμός που κτύπησε την κύπρο (βιντεο). Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε πριν λίγο στην κύπρο. Πολιτησ news, 11/01/2022 (τελευταία ενημέρωση 6:05).

Κατά την προκαταρκτική εκτίμηση του usgs, η πιθανότητα ο σεισμός να προκαλέσει θύματα ή ζημιές θεωρείται μικρή. ΜΟΡΦΟΥ: Η ΡΩΣΙÎ' ΘÎ' ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡÎ' ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙÎ', ΠΟΥ
ΜΟΡΦΟΥ: Η ΡΩΣΙÎ' ΘÎ' ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡÎ' ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙÎ', ΠΟΥ from 1.bp.blogspot.com
Ταρακούνησε τη «γειτονιά» ο ισχυρός σεισμός που κτύπησε την κύπρο (βιντεο). Σεισμός 6,4 ρίχτερ στην κύπρο | 11/1/22 | ερτ. Πάντως, κατά την προκαταρκτική εκτίμηση του usgs, η πιθανότητα ο σεισμός να προκαλέσει θύματα ή ζημιές θεωρείται μικρή. Ο σεισμός ήταν αισθητός σε ολόκληρη την κύπρο, με τις πρώτες μαρτυρίες να κάνουν λόγο για ισχυρή δόνηση, που διήρκησε αρκετά δευτερόλεπτα . Με τρόμο πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους οι κάτοικοι στην κύπρο, καθώς μεγάλος σεισμός, πάνω από 6 ρίχτερ, ταρακούνησε το νησί τα ξημερώματα . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου αθηνών το επίκεντρο του σεισμού ήταν στη θάλασσα. Η κύπρος βρίσκεται σε περιοχή με . Κατά την προκαταρκτική εκτίμηση του usgs, η πιθανότητα ο σεισμός να προκαλέσει θύματα ή ζημιές θεωρείται μικρή.

Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του ευρωπαϊκού .

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε πριν λίγο στην κύπρο. Κατά την προκαταρκτική εκτίμηση του usgs, η πιθανότητα ο σεισμός να προκαλέσει θύματα ή ζημιές θεωρείται μικρή. Με τρόμο πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους οι κάτοικοι στην κύπρο, καθώς μεγάλος σεισμός, πάνω από 6 ρίχτερ, ταρακούνησε το νησί τα ξημερώματα . Ο σεισμός ήταν αισθητός σε ολόκληρη την κύπρο, με τις πρώτες μαρτυρίες να κάνουν λόγο για ισχυρή δόνηση, που διήρκησε αρκετά δευτερόλεπτα . Πάντως, κατά την προκαταρκτική εκτίμηση του usgs, η πιθανότητα ο σεισμός να προκαλέσει θύματα ή ζημιές θεωρείται μικρή. Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του ευρωπαϊκού . Ταρακούνησε τη «γειτονιά» ο ισχυρός σεισμός που κτύπησε την κύπρο (βιντεο). Σεισμός 6,4 ρίχτερ στην κύπρο | 11/1/22 | ερτ. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου αθηνών το επίκεντρο του σεισμού ήταν στη θάλασσα. Η κύπρος βρίσκεται σε περιοχή με . Πολιτησ news, 11/01/2022 (τελευταία ενημέρωση 6:05).

Κυπροσ Σεισμοσ : ΕÎ"ΙΝΕ ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΟΝΤÎ' ΣΤΗΝ Î'ΘΗΝÎ' . ΤΙ ΘÎ' Î'ΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ; ΤΟΥ - Κατά την προκαταρκτική εκτίμηση του usgs, η πιθανότητα ο σεισμός να προκαλέσει θύματα ή ζημιές θεωρείται μικρή.. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του αστεροσκοπείου αθηνών το επίκεντρο του σεισμού ήταν στη θάλασσα. Σεισμός 6,4 ρίχτερ στην κύπρο | 11/1/22 | ερτ. Ταρακούνησε τη «γειτονιά» ο ισχυρός σεισμός που κτύπησε την κύπρο (βιντεο). Πολιτησ news, 11/01/2022 (τελευταία ενημέρωση 6:05). Κατά την προκαταρκτική εκτίμηση του usgs, η πιθανότητα ο σεισμός να προκαλέσει θύματα ή ζημιές θεωρείται μικρή.